Aanbieding EK 2008
Technische informatie
Voorwaarden
Contact
Producten
Table tops
Vrijstaande oplossingen
Permanente systemen
  unicomedia

24 uur per dag, 3M Vikuiti - Unicomedia display oplossingen

  unicomedia
Foto
Welkom bij Unicomedia

Wij zijn specialist op het gebied van hoogwaardige projectie toepassingen, service en innovatie. Wij werken samen met 3M Nederland en hebben frame oplossingen ontwikkeld met behulp van de nieuwe 3M Rear projection Vikuiti techniek. Dit is een projectie techniek met unieke eigenschappen voor situaties met veel (dag)licht. Voor aanvullende technische informatie over deze techniek klik dan hier.

Neem voor informatie contact met ons op 020 673 2275
De techniek achter de 3M Vikuiti schermen is afkomstig uit de LCD-industrie.
De helderheid en scherpte van huidige LCD-schermen komen tot stand door de 3M Vikuiti-filters die in de LCD, PDA en Plasma schermen verwerkt zijn.

Anders dan plasma en lcd displays is deze losstaande techniek ook haarscherp zichtbaar in een situatie met zonlicht. Het beeld is dus dag en nacht haarscherp zichtbaar.

Een innovatieve manier om u vestiging buiten onder de aandacht te brengen. Met binnen een camera gericht op de bar of het restaurant laat u buiten zien hoe de sfeer binnen is.
Foto

Nu kunt u op een nieuwe manier communiceren met passanten en de attractiewaarde van de gevel of het terras verhogen.

Briljante 10x HDTV kwaliteit die onder een hoek van 180 graden goed zichtbaar is.
Het beeld heeft daarbij een zeer hoog contrast ratio die zelfs onder extreme lichte omstandigheden goed waarneembaar is!

Unicomedia biedt op maat en op vorm gesneden schermen. Ook ontwikkelen wij custom-made oplossingen.

Foto
Gooi de oude gewoontes het raam uit met Vikuiti multimedia digitale raam displays. Nu kun je ieder raam of stuk glas in digitale displays transformeren, simpel door Vikuiti Rear Projection folie toe te passen en een 3M projector te installeren.

Ideaal voor dynamische advertenties en promotionele berichten, uw digitale raam display zal in het centrum van de belangstelling staan in elke hoofdstraat of winkelcentrum.

Met de door 3M Digital Signage software op afstand bedienbare berichten en inhoud, kunnen de displays in praktisch elke vorm en maat geprojecteerd worden.
Brede inkijkhoek.

-Presteert uitzonderlijk goed, zelfs in fel belichtte omgevingen of in fel zonlicht.
-Reproduceert de werkelijke kleur vanuit iedere hoek.
-Kan in iedere vorm en maat worden gesneden.
-Lichtgewicht en makkelijk te installeren.
-Kan toegepast worden op harde panelen van acrylaat om makkelijk verplaatsbare displays te creëren.

Wist u dat? - Met de combinatie van Vikuiti Rear Projection Displays, 3M Digital Projectors en 3M Digital Signage Software, biedt Unicomedia een complete narrowcasting oplossing voor u op maat aan. Neem contact op met ons voor meer informatie.
Foto
In de aanbieding
40" (32" x24") 101.60 cm (81.28 cm x 60.96 cm) Dit productconcept heeft een klein lcd scherm om informatie op te vragen. Het eenvoudige design trekt aandacht en de resolutie en kwa...

€ 12.995,00
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn exclusief BTW
      Powered by CCV Shop webwinkel beginnen